Fuck, off.
lose, lost
♥ Maybe,you're not worthy to be
Photobucket
XIANGPING
19 yr old
Single


Cheryl mei
Cheehean di
Chang yuan di
Desmond di
Eileen mei
Felicia mei
Fu Er jie
Glen di
Hadi kor
Jiayan mei
Joseph kor
Kiwi di
Kok Wai di
Linyun mei
Shin kor
Sharon mei
Suvd mei
Wei Ting mei
Xiao Jack kor




Chen Yiyuan♥
Clarissa Traineeship♥
Clarissa♥
Dasmond♥
Daren♥
Eleen♥
Linyun mei♥
Kang Jia Xi♥
Janice♥
Joanne♥
Jaslin darling♥
Weiting mei♥
Jiayan mei♥
Joey Koh♥
Joey Yap♥
Jiaying W511♥
Merlene♥
Hazel W328♥
Shujuan W328♥
Weiting
Sheena♥
Sharon mei♥
Sam♥
Shin kor♥
Serene
Serene darling
MLB♥
Zijie♥

February 2008
March 2008
April 2008
May 2008
June 2008
July 2008
August 2008
September 2008
October 2008
November 2008
December 2008
January 2009
February 2009
March 2009
April 2009
May 2009
June 2009
July 2009
August 2009
September 2009
October 2009
November 2009
December 2009
January 2010
February 2010
March 2010
April 2010
May 2010
July 2010
August 2010
September 2010
October 2010
November 2010



MusicPlaylist
Music Playlist at MixPod.com Designer: California blue
Basecodes: xavqior and Stac'ey
Host: x o


Date ; Thursday, November 27, 2008
Time ; 11/27/2008 01:06:00 PM
Title ;

Hey guys,sorry for not update my blog as i'm so busy than have no time to update my blog..I have started work since 25 November 2008,than had no time to update my blog but i promise you guys when i got the time i will update my blog de..Actually this work is not bad lol just free the children to the bus from school when reach their house just send them down from the bus only..I enjoy working in this work but tomorrow i'm working at Eton House Pre School also international school because i change shift with ah mei jiejie ma ha ha=D..Time really fly so fast lol haiz,today going work after i finish posting this as i nowadays so busy working le than have no time to post=D...OK i shall stop here le because nothing much to post today will update when i got the time ya take care..



With love<3

Xiang Ping



Edit


Question given by Clarissa:

Q1:Who's the person who tag you?

Ans:Jaslin darling

Q2:Relationship between you and her?

Ans:Friends

Q3:5 impressions?

Ans:Good,friendly,caring and others

Q4:If she becomes your enemy,you will?

Ans:Not so sure

Q5:What will you say to the person you like?

Ans:Not sure

Q6:Characteristics i like about myself?

Ans:Cheerful,friendly,kind and others

Q7:Characteristics i have about myself?

Ans:Dont know leh..

Q8:What will you say to the person you hate?

Ans:Of course i tell that person that i hate he/her and i wont talk to him/her

Q9:What do people feel about you?

Ans:Cute,lively,cheerful and young at heart

Q10:Your crush?

Ans:Don't have

Q11:Most ideal person you wanna be?

Ans:Making new friends

Q12:Pass this to 10 person?

1.Huiping
2.Hazel
3.Ahli
4.Lijun
5.Jaslin darling
6.Joey
7.Jessica
8.Merlene
9.Wei Ting mei
10.Wei Ting

Q13:If number 5 and number 7 were together?

Ans:Crazy!Number 5 and Number 7 both are girls lol..

Q14:Who does number 5 likes?

Ans:Not too sure

Q15:What colour does number 9 like?

Ans:Blue

Q16:Say something to number 8?

Ans:Don't know

Q17:Who is number 2?

Ans:Hazel

Q18:Talk about number 3?

Ans:Kind and caring

Q19:Who is 10's best friend?

Ans:Shirin

Q20:Who's the sexist among all 10?

Ans:Don't know

Q21:What colour does number 4 likes?

Ans:Purple

Q22:Is number 4 single?

Ans:Single

Q23:Your relationship with number 1?

Ans:Friend

Q24:Are number 5 and number 6 best friend?

Ans:Number 5 is my best friend also my darling,number 6 is friend

Q25:Number 9's surname?

Ans:Ong

Q26:Number 7's nickname?

Ans:She does have a nickname

Q27:Say something to number 8?

Ans:I already say don't know le..

Q28:Say something to help number 9?

Ans:She need help than i will try my best to help her.As i'm her gan jie will try to help her..

Q29:Who does admire?

Ans:秘密

Q30:Where does number 1 live?

Ans:Pasir Ris

Q31:10 of them who know i like?

Ans:Wei Ting

Q32:Say something to number 6 when i see her?

Ans:When i saw number 6 i will walk towards her and say 'hi' and 'how have you been'

Q33:Number 10's spouse?

Ans:No!